Платіжна система Easy Pay

Шановні абоненти!!!

З 27.07.2018 р. з"явилася можливість поповнювати Ваші інтернет-рахунки за допомогою терміналів та на сайті платіжної системи EasyPay.

Щоб сплатити послуги інтернет, Вам необхідно в терміналі EasyPay натиснути кнопку ПОШУК та ввести назву оператора зв"язку NSTREAM (Енстрім). Далі потрібно ввести Ваш особовий рахунок (персональний платіжний код), який розміщений на сторінці статистики за адресою: stat.nstream.rv.ua та ll.icc.rv.ua а також вказаний в договорі на підключення послуги. Адреси розміщення терміналів EasyPay вказані за посиланням --->>> Детальніше <<<---

Зверніть увагу, що платіжною системою EasyPay стягується комісія за користування послугою згідно з умовами платіжної системи - 3 %, але не менше 3 грн.

 

Якщо у Вас є картка будь-якого українського банку VISA / MasterCard, то ви також можете сплатити за послуги Інтернет через сайт EasyPay. Для цього потрібно перейти за адресою:  --->>> Детальніше <<<--- 

У відповідних полях потрібно ввести свій персональний платіжний код, суму поповнення. Після підтвердження потрібно нижче ввести номер картки, термін дії та CVV код. Зверніть увагу, що платіжною системою EasyPay стягується комісія за користування послугою згідно з умовами платіжної системи - 3 %, але не менше 3 грн.